Varför använda ServiceFinder?

Fyrkant

Behöver du anlita ett företag för att få en tjänst utförd? Då ska du vända dig till dem på ServiceFinder. Som tjänsteförmedlingsföretag hjälper de dig att hitta rätt företag, oavsett om det handlar om snickeri, takläggning, flytthjälp, bokföring eller webbdesign. Sedan deras företag grundades för mindre än tio år sedan har de hjälpt omkring 200 000 konsumenter att välja rätt företag. Gå in på deras hemsida – servicefinder.se – redan idag och skicka in din kostnadsfria intresseanmälan. Allt du behöver göra är att klicka dig fram till den kategori av tjänst som du behöver få utförd och sedan beskriva dina behov. Du kommer därefter att bli kontaktad av upp till fem företag, ofta redan samma dag.

Att skapa en intresseanmälan hos dem på ServiceFinder medför inga förpliktelser. Innan du anlitar ett företag via dem ska du alltid ta dig tid till att jämföra de olika offerterna. ServiceFinders Företagspresentation ger dig den kunskap du behöver för att fatta ett klokt beslut. Förutom att lämna en förfrågan så kan du välja att kontakta företag direkt hos dem. Dessa företag hittar du på ServiceFinders företagsguide.
 
Beroende på vilken tjänst som du vill få utförd finns det olika saker som du bör undersöka närmare, som ifall arbetet faller under ROT/RUT-avdraget och om företaget har en ansvarsförsäkring. Glöm inte heller att kika på vilka omdömen företaget har fått.

ServiceFinder är Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

När du använder dig av deras tjänst kan du alltid känna dig trygg. De på ServiceFinder gör alltid en kontroll av de företag som ansluts, och säkerställer så att företagen verkligen har F-skattsedel och en god ekonomi. Vidare gör de också dagliga kontroller av sina ansluta företag.
Skulle det vara så att blir missnöjd med den tjänst som utförs så hittar du också bra information på deras hemsida om hur du ska gå tillväga för att göra en reklamation.

Denna domän varken ägs eller drivs av tidigare ägare längre. Domänen servicefinder-konsument.se drivs i dagsläget av helt andra ägare i ett helt annat syfte. Samtliga texter på domänen är skrivna av tidigare ägare. För mer frågor hänvisar vi härmed till info @ ROI . se.

Ta in offerter redan idag!