Nocco – ett välsmakande komplement i din träning

Fyrkant

För dig som en aktiv vuxen som rör mycket på dig, tycker om att träna och bygga kondition och muskler eller bara att ta raska promenader ett par gånger i veckan – med andra ord inte har en stillasittande livsstil – finns det ett par komplement man kan konsumera och förtära för att få ut så stora resultat av sitt aktiva liv som möjligt, och det är Nocco. 

Ett sådant komplement är funktionsdrycken Nocco. Nocco är inte alls som de billiga och slabbiga energidrycker av okända märken som kan kännas tveksamma att hälla i sig. För det första är Nocco helt fri från socker och taurin och produceras med en tydlig hälsoaspekt under varumärket No Carbs Company, som också inspirerat namnet.

Dessa ämnen innehåller Nocco

Som sagt har vi konstaterat vad Nocco inte innehåller, nämligen socker och kolhydrater. Men vad innehåller egentligen drycken då? Dels innehåller den ju en viss dos koffein. Man ska bli piggare av att dricka Nocco. Mängden koffein är dock sparsam. Jämförelsevis innehåller den största Nocco-burken motsvarande vad en liten kaffe to-go på exempelvis Pressbyrån gör. 

I övrigt är drycken pumpad av viktiga och nyttiga vitaminer. Den innehåller ett antal B-vitaminer, som gör dig generellt piggare, men också B6 och B12 som underlättar normal energiomsättning samt D-vitamin, vilket bidrar till att hjälpa dina muskler fungera så normalt som möjligt. 

Vem riktar sig drycken till?

Inledningsvis konstaterade vi att Nocco kan ses som ett komplement till de som lever en aktiv livsstil och exempelvis tränar regelbundet. Det är också den huvudsakliga målgruppen. Eftersom drycken innehåller en del koffein är det lämpligt att gravida och barn står över. Du skulle ju kanske tänka en eller två gånger innan du bjuder ditt tioåriga barn på en kopp kaffe, precis samma princip gäller med funktionsdryck som innehåller koffein. 

Alla vill vi ju förstås må så bra som möjligt. Att röra på sig och träna är en huvudkälla till ett välmående, men kroppen behöver också hjälp på annat sätt. Vi behöver äta rätt och sova ordentligt. Nocco kan hjälpa dig vara ett komplement för att smidigt få i dig det du behöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *