Ekonomisk förvaltning i Stockholm

Fyrkant

Ekonomisk förvaltning är en fantastisk idé och underlättar för din bostadsrättsförening i Stockholm att koncentrera er på det som gör er unika för era bostadsgäster och utveckla er förening. Ekonomisk förvaltning innebär en möjlighet till förädling, specialisering och i längden än mer attraktiv förening i Stockholm. 

För många kan det vara trassligt och komplicerat att handskas med ekonomin i olika avseenden. Det kan handla om bokföring, budgetering, planering eller deklarationer och rapporter och gälla både dig som privatperson, företagare eller bostadsrättsförening. I synnerhet för en bostadsrättsförening kan det vara mycket betungande för en styrelse och därför är det tur att det finns de som kan ta bördan från ens axlar genom att stå för tjänsten ekonomisk förvaltning Stockholm.

Ekonomisk förvaltning för föreningar i Stockholm

Förvaltning ger ofta möjligheten till ett skräddarsytt och individuellt upplägg som passar din förening i Stockholm. Vid en förvaltning tittar man inte enbart på siffrorna utan det görs även en långsiktig planering som möjliggör lösningar inom bokföring och budgetering så att ni kan fortsätta växa i Stockholm.

Att sköta en ekonomi är så mycket mer än att ha håll på plus och minus. Denna del klarar ni säkert utmärkt av redan. Tar man hjälp av förvaltning får man emellertid även en verksamhetsanalys och förslag på hur ni kan utvecklas i Stockholm. 

Vilka tjänster finns tillgängliga?

Det är förståeligt att du vill veta vad du får för pengarna vid ekonomisk förvaltning i Stockholm. Konkret får man hjälp med övergripande ekonomi: budgetering, bokföring och ekonomiska rapporter (bokslut). Detta kan man även få på årlig basis. Det rekommenderas också att låta förvaltaren ta hand om dina fakturor, skatter och löner och bokföra avgifter, hyror och överlåtelser.

Du väljer själv vilka tjänster du önskar inkludera i en ekonomisk förvaltning i Stockholm. Du kan utan problem plocka russinen ur kakan som passar dig, inkludera alltihop eller variera däremellan. Det är förvaltarens uppdrag att hitta ett upplägg som är anpassat för dig och som du känner dig nöjd och tillfredsställd med. Detta är en möjlighet för ett stressfritt styrelsearbete du inte kommer att ångra.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *